hava taksi
Temmuz 12, 2016 Comments Closed

hava taksi

Posted by:Bilkentjet onTemmuz 12, 2016

hava taksi kiralama nasıl yapılır hava taksi fiyatları nedir?

hava taksi kiralama hizmeti veren şirketimiz sizlere 7/24 özel uçak kiralama hizmeti sunmaktadır.  yaz sezonunda Bodrum özel uçak kiralama ve Dalaman özel uçak kiralama taleplerinin yoğun olması nedeni ile bölgeye bell 429 tipi helikopter konmuştur. Ayrıca Citation 7 özel jet yine Bodrum base olarak koğuşlandırılmıştır.

hava taksi fiyatları

hava taksi fiyatları hava aracının nereden nereye gidileceği mesafe ile saatlik ücretin hesaplanması ile bulunur. Talebinize en yakın bölgeden hava aracı temin edilir böylece en ucuz özel uçak kiralama fiyatı çıkar.

hava taksi

hava taksi

Kiralık uçak

Kiralık uçak taleplerinizde bize 0 532 256 96 34 nolu hattımızdadn ulaşabilirsiniz.

Kokpit yerleşim çalışmaları

 

Ürün tasarım döngüsünün ilerleyen aşamalarında, sistem ve alt sistem seviyesi ihtiyaçların ve tasarım çözümlerinin olgunlaşması ile kokpit tasarım süreçleri de hızlanmaktadır. Kokpit yerleşim çalışmalarında kullanıcı girdisi çok önemli olmakla beraber, sistem emniyet ve hava aracı emniyet kriterleri, askeri standartlar, evrensel kabuller (T Shape yerleşim), ve temel ergonomi metrikleri de gözetilmektedir. Bu amaçla tüm bu unsurların bir arada derlendiği gereksinim dokümanları oluşturulmakta ve kokpit yerleşim ihtiyaçları sistem mühendisliği aktivitelerine paralel olarak yürütülmektedir.

 

İnsan Makine Arayüzü (Human Machine Interface) çalışmaları

 

Modern kokpit tasarımında cam kokpit (glass cockpit) yaklaşımı gün geçtikçe daha da gelişmektedir. Çok fonksiyonlu ekranların(Multi functional Displays-MFD) sayfa tasarımları baş üstü göstergelerinin sembolojileri (Head up Display-HUD) temel uçuş ve pilot bilgi ekranlarını teşkil ettikleri için kokpit tasarımında kritik önemdedir. Bu ekranlar üzerinde koşan yazılımın ürettiği grafik arayüzlerin insan algı mekanizmalarına en uygun şekilde oluşturulması temel hedeftir.

 

Ekran Tasarımlarının detaylandırılmasında askeri, sivil standartlar, menü sistemi, renk kodlaması, okunabilirlik, kolay anlaşılabilirlik gibi konulara yoğunlaşmıştır. Temel tasarım hedefi olarak alıcı konumundaki pilota bilginin en uygun ve anlaşılır bir şekilde iletilmesidir. Bu noktada insan kaynaklı bir hatanın önüne geçilmesi kritik önem kazanmaktadır. Tasarım çözümlerinin insan kaynaklı hataları teşvik edici karakterde olmaması tasarım süreçlerinin içine entegre edilmiş doğrulama ve analiz çalışmaları ile sağlanmaktadır.

 

TUSAŞ HFE çalışmaları cam kokpit tasarımında Erciyes C-130 ve Arı T-38 modernizasyon projeleri ile önemli bir seviyeye ulaşmış bulunmaktadır. Aynı tecrübe HÜRKUŞ uçağı üzerinde de devam ettirilmiştir.

Bilkent Jet olarak 7/24 çağrı merkezimizden Özel Uçak Kiralama, Helikopter turu ve helikopter kiralama ya da ambulans uçak taleplerinize hızlı cevap alabilirsiniz.

BİLKENT JET ÖZEL UÇAK & HELİKOPTER KİRALAMA SERVİSİ

İLETİŞİM-0 532 256 96 34

Copyrights © 2015 Bilkent Havacılık. Tüm Hakları Saklıdır.